Janina Music

Voor alle feesten en partijen

Janina is getrouwd en moeder van twee jongens. Ze is geboren en getogen Volendamse, haar ouders waren zeer muzikaal en hebben haar absoluut besmet met het muziek virus. 
Al toen ze heel klein was wist ze dat ze zangeres wilde worden en vanaf haar 18de zong ze in haar eerste bandje. Het was fantastisch om voor het eerst op het podium te staan, en ze wist het meteen, daar was ze thuis!!
Door de jaren heen heeft Janina in heel wat verschillende bands gezongen.
Alle soorten genres zijn voorbij gekomen, en daarin heeft ze haar kracht gevonden.De uitdaging om zo veel mogelijk verschillende muziek soorten te leren kennen en te kunnen zingen. 

In 2015 ging ze solo en sinds dien zingt ze alles wat ze leuk vindt! Van Adele tot Tina Turner en van Imca tot Abba. 
Het leukste van alles vindt ze de omgang met het publiek, de samenwerking met verschillende artiesten en de fantastische mensen die ze tijdens optredens ontmoet. 

Begin 2018 bracht ze h
aar (zelf geschreven en gecomponeerde ) eerste solo single uit : "leven met een lach" De geweldige clip is hier te zien, en het aanstekelijke liedje is te ook te downloaden via spotify


Sinds 2018 treed Janina ook op bij verzorghuizen en ouderencentra door heel het land.
Dit met haar succesvolle programma, "Een heerlijk middagje muziek", waarin ze het publiek meeneemt op een reis door de tijd. Met heel veel gouwe ouwe hits die ze vroeger als kind al zong met haar moeder.

Naast Allround zangeres is Janina zang coach voor Vocal Center, ze geeft prive les, groepsles en zanggerelateerde workshops, kijk op www.vocalcenter.nl voor meer info.

Muziek is altijd al een groot deel van haar leven geweest en dat zal altijd zo blijven. 

Ze hoopt dat ze in de toekomst nog veel meer mag zingen, dat ze dit prachtige vak nog lang mag doen.